Tinkturen Happy Energy – Ashwagandha

320,00 kr

Örtfabrikens egen tinktur Happy Energy.

Upptäck kraften i de adaptogena örterna. Ett kosttillskott med Ashwagandha och Siberian Ginseng (Ryskrot), två adaptogena örter som hjälper oss att hantera yttre påverkan. Örterna stöttas upp med vitamin B6, som minskar trötthet och utmattning. På så sätt hjälper Happy Energy kroppen att finna inre balans och öka uthålligheten.

Denna tinktur är ett effektivt och smidigt sätt att få in örterna i din vardag, året om. Våra örter är odlade och hanterade med omsorg. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Du kan läsa om vår flaska i vår blogg. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Dosering: 20 droppar max 3 gånger/dag

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen. Läs mer om varför man använder alkohol i tinkturer här.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Happy Energy innehåller ett fint urval örter där flertalet är odlade eller hanterade med omsorg hos vår odlare i Storbritannien. De bereder tinkturen på plats.

Ingredienser: Etanol 25-45%, Ryskrot/Siberian Ginseng 20ml, Ashwagandha 15ml, Vitamin B6 10ml, Nässla 5ml.

Dosering: 20 droppar max 3  gånger/dag. Vår tinktur räcker till ca 16 doser vid maxdosering.

Mängd: 50 ml

60 droppar innehåller 0,6 mg Vitamin B6 (30% RDI)

Vitamin B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Vikt 100 g
Varukorg
Rulla till toppen