Tinkturen Meditate – Gotu Kola

270,00 kr

Örtfabrikens Meditate är en tinktur på örter för att uppnå ett meditativt tillstånd. För andlighet och intuition. Ta denna tinktur för att öppna ditt sinne och kronchakrat. Använd denna tinktur när du vill sätta en intention, komma djupare i meditationen eller ge styrka åt din ceremoni.

Meditate tillhör vår nya serie Blissful Tinctures. Basen är örterna Gotu Kola och Holy Basil. Örternas egenskaper accentueras av Kamomill och Ros. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen.

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Våra Blissful-tinkturer ska ge dig just en bliss. De ska lyfta dig och höja ditt medvetande. Vi har valt örter utifrån hur de används traditionellt, men också för att de förstärker varandra.

Huvudörterna i denna tinktur är Gotu Kola och Holy Basil, även kallad Helig basilika eller Tulsi. Örterna har använts i alla tider vid ceremonier, speciellt inom hinduismen och i Ayurvedan. Gotu Kola (Centella asiatica) har kallats den mest spirituella av örterna och Holy Basil/Tulsi (Ocimum Sanctum) är örten för meditation nummer ett. Örtfabriken har valt Ros för att den får ditt hjärta att blomma och Kamomill för att du behöver något som stillar dig och dämpar.

Örtfabriken samarbetar med omsorgsfulla odlare i Storbritannien och på Irland, som bereder tinkturerna i nära anslutning till odlingarna. Våra örtbaserade tinkturer är noga utformade och örterna väl testade. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Du kan läsa om vår flaska i vår blogg. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Prova vår tinktur och upptäck du med kraften i våra örter!

Dosering: 10 – 20 droppar max 3 ggr vid behov.

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Tillverkad av Örtfabriken.

Tinkturen Meditate innehåller ett fint urval örter där flertalet är odlade eller plockade med omsorg hos våra odlare i Storbritannien och på Irland. De bereder direkt de nyplockade örterna för tinkturen, vilket sker i lokaler i nära anslutning till odlingarna.

Ingredienser:

Etanol 25-45%, Helig basilika / Tulsi 10ml, Gotu Kola 10ml, Kamomill 5ml, Ros 5ml.

Mängd: 30 ml

Dosering: 10 – 20 droppar max 3 ggr vid behov.

Räcker till ca 20 – 30 doser.

Vikt 100 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tinkturen Meditate – Gotu Kola”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen