Om oss

På LifeOath AB är vi ett litet men äventyrligt team som lägger mycket tid på att upptäcka och utforska våra omgivningar i naturen. Vi spenderar mycket tid i vårt rullande hem där vi tar oss från norr till söder och från land till land. Naturen är en stor del av vårt välmående där vi också har möjlighet att utöva våra största intressen så som discgolf, kajak, cykel, vandring och mycket mer.

Vårt fokus ligger på specifika kategorier av produkter som ligger oss varmt om hjärtat! Fokus ligger på ett högt välmående där vi har räknat in både inre och yttre hälsa samt aktiviteter som passar hela familjen. 

För oss är det viktigt att förmedla kunskap och medvetenhet för att din kropp ska må som allra bäst och för att du ska kunna ge dig själv de bästa förutsättningarna för ett högre välmående i din vardag!

Våra produkter och därmed våra samarbetspartners är noggrant kontrollerade för att uppfylla vår vision med 100% naturligt!

Vision

LifeOath’s vision är att skapa medvetenhet och kunskap inom inre och yttre hälsa och hur våra val i vardagen påverkar kropp och knopp. För oss är det viktigt att det är enkelt och roligt att må bra med 100% naturligt! Oavsett vem du är som person, är vår vision att du ska hitta det som passar dina behov och det som får just dig till ett högre välmående.

Snabbfakta

  • Startade 2022
  • Ägs av Hannah Larsson & Stefan Svensson
  • Kontoret ligger på Vågen 84, mellan Iggesund och Hudiksvall
  • LifeOath står för ”livsed”, vi vill med det förmedla vikten av att prioritera ditt eget välmående och sätta dig själv som nummer ett i ditt liv!

MISSA INTE NÅGOT

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden på din mail.

Vi spammar inte! Läs och godkänn vår integritetspolicy *
Varukorg
Rulla till toppen