C-vitamin PUREWAY-C® – 60 kapslar

159,00 kr

Pureness C-vitamin PUREWAY-C® är ett effektivt absorberat och långverkande kosttillskott från den vetenskapligt undersökta formen av C-vitamin, PUREWAY-C®. Askorbinsyran i produkten är bunden till fettsyror, vilket förbättrar upptaget av vitaminet och dess utnyttjande i kroppen. Sammansättningen av PUREWAY-C® är unik och är en välgörande och lättillgänglig form av denna vitamin som stödjer många av kroppens aktiviteter.

C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning och bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter ansträngande träning. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg utöver det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C.

C-vitamin bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens och broskets normala funktion.

1 kapsel per dag. Varje kapsel innehåller 800 mg C-vitamin.
Näringsvärde per 1 kapsel
Mängd
DRI %
C-vitamin
800 mg
1000 %
C-vitamin [PUREWAY-C® (L-askorbinsyra, citrusbioflavonoider, fettsyror)].
Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vikt 200 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”C-vitamin PUREWAY-C® – 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen