Happy Immunity | Propolis | Stärk immunförsvaret

320,00 kr

Vi är särskilt stolta för denna spännande tinktur från Örtfabriken med Propolis för invärtes bruk. Den innehåller Propolis från små biodlare i Lettland, Ålandsrot, Fläderbär och Vitamin C. Propolis ger en honungsaktig smak som balanseras upp fint av örter och vitaminer och boostar ditt immunförsvar!

Propolis är en produkt skapad av bin. Bina bearbetar kåda, pollen och frön med sitt saliv och detta bildar ett vax som de tätar kupan med. Man kan äta Propolis. Det passar särskilt bra att göra tinktur på Propolis, då det lättare löser ur aktiva ämnen ur den kådlika produkten.

Våra örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i samarbete med våra odlare. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Dosering: 30 droppar / dag.

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen.

Ta Happy Immunity för att stärka ditt immunförsvar.

Vår tinktur räcker till ca 33 doser.

Happy Immunity är Örtfabrikens eget recept. Tinkturen innehåller en fin balans av Propolis från små biodlare i Lettland, Ålandsrot, Fläderbär och Vitamin C.

Ingredienser:

Propolis 20ml, Fläderbär 10ml, Ålandsrot 10ml, C-vitamin 330mg.

Vitamin C bidrar till normal funktion av immunsystemet.
30 droppar innehåller 10mg Vitamin C (15% RDI)

Dosering: 30 droppar/dag invärtes

Mängd: 50 ml

Räcker till ca 33 doser.

Vikt 160 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Happy Immunity | Propolis | Stärk immunförsvaret”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen