Citronmeliss tinktur

200,00 kr

Här är vår sprudlande Miss Melissa, dvs Citronmeliss som du tar invärtes i droppform. Odlad i södra Italien hos vår fina odlare. Citronmelissen (Melissa officinalis) är en av våra mest omtyckta örter.

Med hjälp av Citronmeliss i tinktur kan du enkelt droppa dropparna i en kopp te eller direkt i munnen. Testa att använda Citronmeliss på morgonen. Skapa dig din egen ritual där du sätter tonen för dagen ihop med Citronmeliss vackra doft.

Citronmeliss är en mild ört med välkänd citrusdoft. Dess latinska epitet, officinalis, betyder att Citronmeliss fanns med i de listor över växter som på den tiden borde finnas tillgängliga i officinen (den tidens apotek) och som användes som läkeväxt. Citronmeliss används i matlagning, men kanske vanligast är citronmeliss te.

Våra örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i samarbete med våra odlare. Denna tinktur är gjord på färsk citronmeliss. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Du kan läsa om vår flaska i vår blogg. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Vår tinktur är ett kosttillskott. Dosering 10-20 droppar, max 3 ggr/dag.

Vatten, Etanol 45%, Citronmeliss (Melissa officinalis).
20 droppar innehåller ca 2000mg Citronmeliss.

Inget annat! Inga fyllnadsmedel eller tillsatser.

Mängd: 50 ml

Räcker till ca 50 doser

  • Enkelt att ta (du kan droppa dropparna direkt i munnen)
  • Lätt att ha med den lilla flaskan i handväskan, på jobbet och på resan
  • Inga konserverings- och fyllnadsmedel (bara ört och lösningsvätska)
  • Flera års hållbarhet (på så sätt bevarar vi växten länge)
  • Ett par droppar räcker (skonsam mot naturen)

Med andra ord ger tinkturer en hållbar livsstil.

Droppa Örtfabrikens Citronmeliss i droppar i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan.

Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Läs alltid på om örten innan du tar den. Informera dig om Citronmeliss och eventuella biverkningar. Det finns mycket information om Citronmeliss, vad den är bra för samt dess användning på nätet. Vi får själva inte informera om örten på ett djupare plan.

Vikt 100 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Citronmeliss tinktur”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen