Chaga Mushroom Tinktur

220,00 kr

Upptäck kraften i Chaga! Vår Chaga har skördats varsamt i Lettland. Kraftfullt extrakt tack vare att tinkturen är gjord i flera steg.  

Vårt favoritsätt för Chaga är att ta svampen med vårt morgonkaffe. Vi motverkar på så sätt kaffets uppstressande effekt. Vi tar 20 droppar direkt i munnen eller i vår smoothie. 

Var kommer Chagan från? 

Chaga, eller sprängtickan, är skördad från björk i vilt tillstånd i Lettland. Varsamt och genom att säkerställa att den kan fortsätta växa på björken. Vi tycker att det är viktigt att använda svamp från vårt närområde. 

Extraktion

Chagan extraheras i två steg för att säkerställa att de ämnen vi vill ha extraheras. Svampcellväggar är gjorda av kitin, ett naturligt fibröst ämne som är svårsmält i människans tarm. Först extraheras vattenlösliga ämnen såsom fibrer, ex betaglukaner, med hjälp av vatten och värme. Sedan extraheras andra ämne såsom triterpener och antioxidanter med hjälp av alkohol.

Testa Chaga i form av tinktur istället för chagapulver. Säkerställ alltid att din tinktur har tillverkats med dubbel extraktionsprocess! 

Endast svampkroppar

100% svampkropp! Inget mycelium, inga fyllmedel, endast fruktkroppar från björk används. 

Chaga mushroom (Inonotus obliquus), alkohol (25%) och filtrerat vatten.

Chagan är från Lettland. Alkoholen från Tyskland.

Inga fyllnadsmedel, mycelium eller hjälpämnen. Rent extrakt av Chaga mushroom.

Dosering: 20 droppar per dag.

Vikt 160 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Chaga Mushroom Tinktur”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen