Quantum energy pendant

495,00 kr

Quantum Energy-hängsmycket har två inbyggda Quantum Energy-chips, som överensstämmer med de Quantum Energy-chips som är installerade i Quantum Magic Box.

Alla levande varelser har sina resonansfrekvenser. Du, jag, andra och hela världen är i energiutbyte och resonerar med kroppens biologiska fält för att samordna energifrekvenserna. När resonansfrekvensen är harmonisk är människors psykologiska, emotionella och fysiska hälsa relativt stark. När energiförbrukningen av levande saker eller yttre störningar, kommer att bli trött och mental och känslomässig instabilitet.

De viktigaste komponenterna är de två kvantfrekvensmodulerande resonanschipen (Quantum Energy Chips) – en unik kombination av kristallelement med 99,999% renhet. Den fungerar som en oscillator för att omvandla och leda energi och bli en mer kondenserad vibration. När vibrationsfrekvenserna för två objekt ligger nära varandra uppstår resonans.

Om du t.ex. håller i två identiska stämgafflar och en stämgaffel börjar vibrera, kommer den andra stämgaffeln med samma ljudfrekvens att vibrera, och vibrationerna i den andra stämgaffeln kommer att återkopplas för att förstärka resonansen.

Kroppens energi är som den första stämgaffeln, och funktionen hos FUKANGYA kvantenergihänge är som den andra stämgaffeln. När den behandlas med Quantum-energichips kommer den att justera människokroppen inom det hälsosamma frekvensområdet, förbättra kroppens energi och minska störningen av elektromagnetiska fält som datorer, mobiltelefoner, mikrovågsugnar etc.

Hälsofördelar med kvantum energichips
● Påskyndar ämnesomsättningen, förbättrar blodcirkulationen, avgiftar gifter i kroppen och föryngrar huden.
● Snabba upp blodflödet, reglera blodtrycket och förbättra blodrelaterade problem.
● Förbättrar cellernas magnetfält, stärker cellförnyelsen och bromsar därmed åldrandet. Det förbättrar också sömnkvaliteten och minskar sömnlöshet.
● Förbättra mikrocirkulationen. Det har en bra konditioneringseffekt på olika kroniska sjukdomar orsakade av mikrocirkulationsstörningar.
● Balansera bioelektricitet. Förbättra störningen i olika vävnader och organ orsakade av obalans i bioelektricitet.
● Förbättra immuniteten. Hämma tumörer, förbättra underhälsan och förbättra sjukdomsresistensen.
● Lindra trötthet orsakad av fysiologisk jetlag.
● Förbättra koncentrationen och gör prestationen bättre i alla aspekter.
● Minska elektromagnetiska vågor och strålningsskador på människokroppen.
● Hjälp sömn, effektivt förbättra sömnlöshet och sömnstörningar.
● Effektivt stabilisera personliga känslor, minska ångest och frigöra stress och effektivt lindra huvudvärk.
● Öka muskelstyrka, styrka, uthållighet och öka vitaliteten.
● Det kan hjälpa mänskliga celler att eliminera toxiner, förbättra hudtillståndet och förbättra energi och fysisk styrka.

Artikelnr: N/A Kategori:
Vikt 200 g
Färg

Guld, Svart

Varukorg
Rulla till toppen