Mjölksyrabakterier | Lactospore + Boulardii – 60 kapslar

269,00 kr

Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora.

LactoSpore® är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Det gör den starkare än de flesta vanliga mjölksyrebakteriestammarna. Sporformen gör också att den är motståndskraftig mot magsyran och kan lättare tas upp av kroppen. Lynside® boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam.

Både LactoSpore® och Lynside® boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer, så de kan göra nytta där de behövs. De aktiva ämnena absorberas snabbt i kroppen och ger effekt inom kort.

Ta gärna mjölksyrabakterier om magen är i obalans, om du äter antibiotika eller innan och under en utlandsresa.

Ta 1-2 kapslar om dagen. Varje kapsel innehåller Lynside® Pro SCB S. boulardii 250 mg (5 miljarder CFU) och LactoSpore® B.  coagulans 100 mg (1.5 miljarder CFU).
Näringsvärde per 1 kapsel
Mängd
LactoSpore® B. coagulans
100 mg (1,5 miljarder CFU)
Lynside® Pro SCB S. boulardii

250 mg (5 miljarder CFU)

Saccharomyces boulardii (Lynside® Pro SCB), Bacillus coagulans (LactoSpore®), fermenterad L-leucin (vegetabiliskt), MCT-pulver (medellånga fettsyror av kokos). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vikt 200 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mjölksyrabakterier | Lactospore + Boulardii – 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen