Tinkturen Love&Joy

270,00 kr

Örtfabrikens Love & Joy är en tinktur på örter för att öppna ditt hjärta. För kärlek till dig själv och andra. Ta denna tinktur när mer lekfullhet behövs i livet och du vill öppna upp för nya möjligheter.

Love & Joy tillhör vår nya serie Blissful Tinctures. Basen är örterna Damiana och Schisandra. Örternas egenskaper förstärks av Doftviol och Ros. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen.

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Våra Blissful-tinkturer ska ge dig just en bliss. De ska lyfta dig och höja ditt medvetande. Vi har valt örter utifrån hur de används traditionellt, men också för att de förstärker varandra.

Huvudörterna i denna tinktur är Damiana (Turnera diffusa), som tillsammans med Ros, traditionellt har använts för att öppna hjärtat. Schisandra (Schisandra chinensis), som du kanske känner igen på den speciella smaken, är en adaptogen ört som används flitigt inom kinesisk traditionell medicin. Örtfabriken har tillsatt Doftviolen (Viola odorata) och Rosen för att förstärka de andra örterna.

Örtfabriken samarbetar med omsorgsfulla odlare i Storbritannien och på Irland, som bereder tinkturerna i nära anslutning till odlingarna. Våra örtbaserade tinkturer är noga utformade och örterna väl testade. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Du kan läsa om vår flaska i vår blogg. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Prova vår tinktur och upptäck du med kraften i våra örter!

Dosering: 10 – 20 droppar max 3 ggr vid behov.

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen.

Tinkturen Love & Joy innehåller ett fint urval örter där flertalet är odlade eller plockade med omsorg hos våra odlare i Storbritannien och på Irland. De bereder direkt de nyplockade örterna för tinkturen, vilket sker i lokaler i nära anslutning till odlingarna.

Ingredienser:

Etanol 25-45%, Damiana 10ml, Schisandra 10ml, Doftviol 5ml, Ros 5ml.

Mängd: 30 ml

Dosering: 10 – 20 droppar max 3 ggr vid behov.

Räcker till ca 20 – 30 doser.

Vikt 100 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tinkturen Love&Joy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen