Happy & Relaxed

320,00 kr

Örtfabrikens egen tinktur Happy & Relaxed.

Denna tinktur är ett örtbaserat kosttillskott att använda efter jobbdagen, till yogan och när du helt enkelt vill slappna av. Tinkturen innehåller frossört, en ört som vi använde mycket förr men som har fallit i glömska i Sverige. Frossört passar vår moderna livsstil bra.

Tinkturer är ett smidigt sätt att ta örter och du kan ha flaskan med dig under dagen, i väskan. De örtbaserade tinkturerna är noga utformade och testade i samarbete med Örtfabrikens odlare i Storbritannien. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas. Du kan läsa om flaskan här. Kanske blir du sugen på att återanvända den till något annat!

Dosering: 10 – 20 droppar max 3 ggr / dag.

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

⁠Örtfabrikens Happy & Relaxed med frossört kan du ta efter en lång jobbdag, inför en lugn yoga session, eller när du helt enkelt vill slappna av en stund. Mixa Happy & Relaxed i en god kopp te, i din smoothie eller ta dina droppar direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen. Läs mer om varför man använder alkohol i tinkturer här. 

Tinkturen räcker till ca 30-50 doser.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Happy & Relaxed innehåller ett fint urval örter där flertalet är odlade och/eller plockade med omsorg hos vår odlare i Storbritannien. De bereder direkt de nyplockade örterna för tinkturen, vilket sker i lokaler i nära anslutning till odlingarna.

Ingredienser:

Etanol 25-45%, Citronmeliss 20ml, Frossört 15ml, Läkemalvarot 8ml, Ringblomma 5ml och Lavendel 2ml.

Mängd: 50 ml

Räcker till ca 30-50 doser

Vikt 100 g
Varukorg
Rulla till toppen