Scandinavian Herbs

Parabenfria och aluminiumfria friskvårdsprodukter med ursprung från Island
Upplev välbefinnande från Island!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är aktiv-konferens-pa-island-nordic-conference-605x465-1.jpeg

Scandinavian Herbs krämer och oljor är helt och hållet framställda av naturliga, biologiska råvaror – med de vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum. Kanske de renaste på marknaden?

Scandinavian Herbs har funnits i Sverige sedan maj 2002 och tillverkas numera  i Sverige.

Scandinavian Herbs produkter är baserade på vegetabiliska oljor och producerade från 100 procent naturliga råvaror, med de vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum. Dessa produkter är helt fria från all slags syntetiska tillsatser och har genomgått flera olika allergitester men naturligtvis inte på djur.

Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor. Även de konsistensgivande och konserverande ämnena i Scandinavian Herbs produkter är till sitt ursprung naturliga.

Scandinavian Herbs hud & kroppsvårdsprodukter är utvecklade för att passa hela familjen, kvinnor, män och barn kan använda dem med lika goda resultat. Produkterna kan även användas till husdjur. Närmare 55 olika produkter finns i sortimentet.

Ursprungligen kommer produkterna från Island men tillverkas numera i Sverige. All produktion sker under sträng kontroll för att nå bästa resultat. I laboratorierna pågår ständigt forskning och utveckling för att erbjuda naturliga produkter av högsta kvalitet.
Produkterna testas inte på djur.

Människors hälsotillstånd och omtanke om miljön kräver en naturlig, hälsosam väg att vårda och skydda huden och själen. Det är vår förhoppning att alla ska kunna finna just de produkter som fyller deras önskemål.

close

10%

rabatt, endast för dig 🎁

Registrera för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Varukorg
Rulla till toppen