Maya Gold Organic

Maya Gold Trading grundades i Amsterdam, Nederländerna 2013 genom handel av ekologiska bulkingredienser, egna märkesvaror och vårt eget Maya Gold Organic-varumärke till butiker. Vi har erfarenhet av att leverera ekologiska livsmedelsprodukter till partners i mer än 40 länder.

Maya Gold trading är en internationell importör och handlare av ekologiska livsmedel. Vi erbjuder ett brett utbud av de finaste ekologiska produkterna och ingredienserna från de mest hållbara källorna. Ekologiska agave- och kokosprodukter är våra stjärnprodukter, men inte bara!

Vi förser företag runt om i världen med de finaste ekologiska ingredienserna och gör ekologiska produkter lättillgängliga för återförsäljare med varumärket Maya Gold Organic.

Vår filosofi:

Vår affärsfilosofi och företagets värderingar drivs av transparens och engagemang. Betoningen på transparens innebär att vi dokumenterar alla steg i vår ingrediensförsörjning och i resten av leverantörskedjan. Vi är fast beslutna att förse våra kunder med endast de bästa ingredienserna.

Över hela världen har Maya Gold utvecklat långsiktiga samarbetsprojekt med bönder och leverantörer för att främja tillväxt och framsteg i samhällen som är beroende av jordbruk.

NOT PICKED BY MONKEYS 

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT KUNNA KLARGÖRA ATT INGEN AV VÅRA PRODUKTER HÄRRÖR FRÅN EN HANTERING DÄR LEVERANTÖRER ANVÄNDER SIG AV APOR I SITT ARBETE FÖR ATT PLOCKA KOKOSNÖTTER. VI HEDRAR ETT ETISKT NÄTVERK AV FÖRSÖRJNINGSKEDJAN. VI SKREV UNDER EN NAMNINSAMLINGEN FÖR ATT SLUTA STÖDJA DENNA GRYMMA INDUSTRI GENOM ATT INHANDLA KOKOSNÖTTER FRÅN FÖRETAG SOM INTE ANVÄNDER APOR.

Hur tillverkas våra produkter?

Alla produkter som erbjuds av Maya Gold är tillgängliga med ett flertal certifieringar. Vi garanterar organisk integritet för hela vår portfölj och säkerställer högsta standard för livsmedelssäkerhet för våra kunder.

Hur bidrar Maya Gold till en mer hållbar värld?

I ljuset av den senaste skandalen om Monkey Labor och många stora återförsäljare som tar ut några kokosnötsprodukter från deras sortiment, vill vi betona att våra kokosnötsprodukter inte är plockade av apor.

Efter PETA Asias undersökning kommer mer än 25 000 butiker inte längre köpa några kokosnötsprodukter som kommer från Thailands aparbete.

Det är därför vi är stolta över att avslöja att ingen av våra produkter härrör från sådan praxis, och vi uppskattar etiskt nätverk av försörjningskedjan. Vi skrev under namninsamlingen för att sluta stödja denna grymma industri genom att skaffa deras kokosnötter från företag som inte använder apor.

Hojta till de etiska företagen där ute, ge oss ett rop tillbaka för affärssamarbete.

close

10%

rabatt, endast för dig 🎁

Registrera för att få din exklusiva rabatt och håll dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Varukorg
Rulla till toppen