-41%

OptiMSM Hallon – 210 g

Det ursprungliga priset var: 219,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr.

Pureness OptiMSM® + C Hallon består av en balanserad kombination av MSM-pulver, molybden och patenterade PureWay-C™ vitamin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlens och broskets normala funktion. C-vitamin bidrar även till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

MSM, eller metylsulfonylmetan som det även heter, är en naturligt förekommande svavelförening, mer känd som organiskt svavel. MSM som används i denna produkt är tillverkad av Bergstrom Nutrition i USA. Märket är känt över hela världen som bland de bästa inom sitt verksamhetsområde, inte minst när det kommer till kvalitet.

Molybden är ett grundämne som bidrar till normal omsättning av svavelhaltiga aminosyror. Opti-MSM® + C Hallon får sin fräscha smak från äkta hallon och naturlig arom.

Blanda OptiMSM® -pulver (1-2 tsk) i ett glas vatten eller annan valfri vätska i enlighet med doseringsanvisningarna. Om du inte tidigare använt MSM, börja med den lägsta rekommenderade dosen och öka intaget successivt.
3,5-7 g (1-2 tsk) om dagen.

Dagligt intag (3,5-7g) innehåller:
 
 
Metylsulfonylmetan:
3-6 g**
C-vitamin: 150-300 mg 188-375 %*
Molybden: 150-300 μg 300-600 %
* % av dagligt referensintag (DRI)
** DRI ej fastställt

Metylsulfonylmetan (OptiMSM®), hallonpulver (10 %), PUREWAY-C™ [C-vitamin (L-askorbinsyra), citrusbioflavonoider, fettsyror], naturlig arom, Guérandehavssalt, molybden, sötnings-medel (steviolglykosider), surhetsreglerande medel (äppelsyra).

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vikt 220 g
Varukorg
Rulla till toppen