-43%

NAC Complex – 60 kapslar

Det ursprungliga priset var: 279,00 kr.Det nuvarande priset är: 159,00 kr.

Pureness NAC Complex är ett högkvalitativt och heltäckande aminosyrapreparat som förutom N-acetyl-L-cystein (det som kallas NAC) även innehåller aktiv R-liponsyra, selen och molybden bland annat.

Selen bidrar till immunförsvarets normala funktion, och är en byggsten för hår och naglar, samt skyddar kroppens celler från oxidativ stress.

Molybden förekommer naturligt i spannmål, baljväxter, nötter, inälvsmat,  mjölkprodukter och ägg. Den bidrar till att upprätthålla kroppens normala svavelmetabolism.

NAC verkar slemlösande och har ett rykte för att vara ett kosttillskott som passar utmärkt vid långvarig hosta i samband med förkylning och dylikt.

Vi undviker alltid onödiga tillsatsämnen i våra produkter för att bibehålla högsta möjliga kvalitet och näringsinnehåll. NAC Complex är inget undantag!

Kombinera gärna med vårt C-vitamin för största möjliga upptag i kroppen.

1-2 kapslar dagligen. Varje kapsel innehåller 300 mg av N-acetyl-L-cysteine.
1 kapsel

Näringsvärde per 1 kapsel
Mängd
DRI %
N-acetyl-L-cystein
300 mg
R-liponsyra
30 mg
Selen
25 µg 45,5 %
Molybden
25 µg

50 %
N-acetyl-L-cystein, R-liponsyra, selen (selenometionin), molybden (natriummolybdat), akaciafiber, L-leucin. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vikt 200 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NAC Complex – 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen