Chaga pulver – Sprängticka

380,00 kr

100 gram ren och kraftfull Chaga pulver från finska skogar. Det är ett extraherat pulver, vilket betyder att det är ett koncentrat och att du bara ska ta 0.5 – 1 gram/dag. Det betyder också att svampen redan har upphettats och att du kan ta den både i kall eller varm dryck. 

Vår Chaga innehåller 10 – 15 % betaglukaner. 

Rekommenderad användning 

Vårt favoritsätt för Chaga är att ta svampen med vårt morgonkaffe. Vi motverkar på så sätt kaffets uppstressande effekt. Rör ner 1 tsk i kaffet, ditt te eller din smoothie. 

Var kommer Chagan från? 

Chagan, eller sprängtickan, är skördad från björk i vilt tillstånd i Finland. Varsamt och genom att säkerställa att den kan fortsätta växa på björken. 

Extraktion

Chagan extraheras med en särskild teknik för att frigöra de ämnen vi vill ha. Svampcellväggar är gjorda av kitin, ett naturligt fibröst ämne som är svårsmält i människans tarm. För att bryta ned kitincellväggarna krävs upphettning av svampen. Nästa steg är att använda ultraljudsteknik. På så sätt säkerställer vi att vi kan tillgodogöra oss Chagans verksamma ämnen. Dessutom får vi ett extraherat och kraftfullt pulver som vi endast behöver en liten mängd av. En av de verksamma ämnen som vi är särskilt intresserade av är betaglukaner. Vår Chaga innehåller 10-15% betaglukaner. 

Endast svampkroppar

100% finsk och ekologisk. Inget mycelium, inga fyllnadsmedel, endast fruktkroppar från björk används.

Kategorier: ,

100 gr. Chaga mushroom (Inonotus obliquus)

Räcker till 100-200 doser.

Inga fyllnadsmedel, mycelium eller hjälpämnen. Rent, extraherat pulver av Chaga mushroom.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet.

Rekommenderad dosering: 0.5 – 1 gr/dag. Räcker till ca 100-200 doser.

Överdosera inte den dagliga dosen. Våran Chaga är ett extraherat pulver, därmer mer kraftfullt. Eftersom Chagan redan har upphettats behöver du inte värma upp den. Du kan ta den i kall eller varm dryck, eller i form av kapslar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Chaga pulver – Sprängticka”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Scroll to Top