ANVÄNDNING
Kakaopulver kan användas som ingrediens för bakverk, chokladproduktion, drycker som Smoothies & Shakes med mera.
Näringsvärde | Per 100g |
Energi | 1409 kJ / 337 kcal |
Fett / varav mättat fett | 6.5g / 6.5g |
Enkelomättat | 0g |
Fleromättat | 0,3 g |
Kolhydrater / varav socker | 14.5 g / 0.3g |
Varav stärkelse | 14.2 |
Protein | 0g |
Kostfiber | 0g |
Salt | <0,1 g |
Koffein | 0.2g |
Theobromin | 2.6g |
Potassium | 2000mg |
Kalcium | 131mg |
Magnesium | 600mg |
Järn | 30mg |
Origin | The Netherlands |
Ingredienser | 100% ekologiskt kakaopulver |
Product Beskrivning och produktions process | Kakaobönor-> tvättade, desinficerade-> skal av kakaon mjukas upp med låg värmebehandling -> skalade -> kakaonibs-> malning -> kakaopasta -> oljepressa ut -> kakaokaka -> malning av kakaokaka -> kakaopulver. |
Förvaring conditions | Förvaras torrt, väl ventilerat, borta från starka lukter. Temperatur: 15°C – 20°C. Rel. luftfuktighet: <50% |
Hållbarhetstid | 24 månader från tillverkningsdatum |
* Kakao |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.