Organic Coconut Milk Powder 250g

129,00 kr

Ekologiskt kokosmjölkspulver är ett laktosfritt mjölkpulver tillverkat av nypressad kokosmjölk. Den genomgår en homogeniseringsprocess och spraytorkas och lämnar efter sig ett fint pulver.

Kokosmjölkspulver kan rekonstrueras till fullsmakande kokosmjölk genom att helt enkelt tillsätta vatten. Det är också ett bra tillskott i drycker som kaffe, te eller smoothies samt i matlagning.

Kategorier: ,

Ekologiskt kokosmjölkspulver kan användas som ingrediens till glass, såser, soppor och curryrätter, bakverk, smoothies med mera.

Näringsvärde Per 100g
Energi 2640 kJ/640 kcal
Fett / varav mättat fett 50g / 48g
Kolhydrater / varav socker 40.25g / 1.25g
Protein 6.25g
Salt 0.3g
Vitamin A, C, Kalcium och Järn mindre än 1%
Ursprungsland Sri Lanka
Beskrivning Ett kokosmjölkspulver av högsta kvalitet är en pulverversion och/eller alternativ för flytande kokosmjölk. Lämplig för matlagning där kokosmjölk krävs.
Ingredienser Ekologisk kokosmjölk, ekologisk
Tapiokamaltodextrin (10 %)
Bearbetning Tillverkad av färskpressad kokosmjölk i kombination med naturliga stabilisatorer. Spraytorkning används för att omvandla ekologiska kokosnötter till pulverform
Förvaring Förvaras torrt, mörkt och svalt i rumstemperatur (25-28 °C). Den härdar vid exponering för lägre temperatur men återgår till sin ursprungliga pulverform när den återexponeras för varm temperatur.
Hållbarhetstid 24 månader från tillverkningsdatum
Vikt 0,266 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Organic Coconut Milk Powder 250g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen