Ekologiskt kokosmjölkspulver kan användas som ingrediens till glass, såser, soppor och curryrätter, bakverk, smoothies med mera.
Näringsvärde | Per 100g |
Energi | 2640 kJ/640 kcal |
Fett / varav mättat fett | 50g / 48g |
Kolhydrater / varav socker | 40.25g / 1.25g |
Protein | 6.25g |
Salt | 0.3g |
Vitamin A, C, Kalcium och Järn mindre än 1% | |
Ursprungsland | Sri Lanka |
Beskrivning | Ett kokosmjölkspulver av högsta kvalitet är en pulverversion och/eller alternativ för flytande kokosmjölk. Lämplig för matlagning där kokosmjölk krävs. |
Ingredienser | Ekologisk kokosmjölk, ekologisk |
Tapiokamaltodextrin (10 %) | |
Bearbetning | Tillverkad av färskpressad kokosmjölk i kombination med naturliga stabilisatorer. Spraytorkning används för att omvandla ekologiska kokosnötter till pulverform |
Förvaring | Förvaras torrt, mörkt och svalt i rumstemperatur (25-28 °C). Den härdar vid exponering för lägre temperatur men återgår till sin ursprungliga pulverform när den återexponeras för varm temperatur. |
Hållbarhetstid | 24 månader från tillverkningsdatum |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.