Vegan Protein | Choklad – 600 g

209,00 kr

Pureness Optimal Vegan Protein Choklad är ett högkvalitativt 80 % vegetabiliskt protein framställt genom att blanda fullkornsrisprotein och ärtprotein tillsammans. Optimal Vegan Protein är ett helt naturligt proteinpulver tillverkat utan kompromisser.

Risprotein är i sig ett utmärkt, välabsorberat växtprotein och har en nästan perfekt aminosyraprofil. Proteinkällan har dock låga halter av den essentiella aminosyran lysin. Lysin, å andra sidan, finns rikligt i baljväxter såsom ärter. Att kombinera dessa två proteinkällor skapar en välbalanserad aminosyrakomposition som är ett utmärkt alternativ till proteinpulver från animaliska källor.

Pureness Optimal Vegan Protein är lämpligt vegetabiliskt proteinpulver för idrottare och fitnessentusiaster, eftersom det är rikt på essentiella aminosyror (EAA) och grenade aminosyror (BCAA). Som ett växtbaserat protein är produkten utmärkt för att stödja en vegetarisk kost. Dessutom är det betydligt mer magvänligt än typiska mjölkbaserade proteiner.

Det rena ris- och ärtproteinet garanterar en behagligt mild smak som därmed är väldigt enkel att använda. Blanda pulvret med vatten, ditt val av växtdryck eller tillsätt det i en smoothie före/efter träning, eller när som helst under dagen för ett nyttigt, proteinrikt mellanmål. Pureness Optimal Vegan Protein är ett tillskott för att möta det dagliga behovet av protein. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassa samt bibehålla normal benstomme.

Innehåller inget socker, aspartam, sukralos eller acesulfam K – inga konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. Vegan, mjölkfri, glutenfri och sojafri.

En portion 25 g (0,5 dl) innehåller 19 g protein. Blanda med vatten (3-4 dl), önskad växtdryck eller smoothie och njut!
Kategorier: ,
Näringsdeklaration per
100 g
25 g
Energi
1556 kj
389 kj
379 kcal 95 kcal
Fett: 5,3 g 1,3 g
– varav mättat fett: 1,8 g 0,5 g
Kolhydrater: 4,8 g 1,2 g
– varav sockerarter: 0,7 g 0,2 g
Kostfiber: 6,6 g 1,6 g
Protein: 75 g 19 g
Salt: 1,1 g 0,3 g
Aminosyrafördelning per 100 g
 
 
Alanin
3,7 g
Leucin *
6,2 g
Arginin 6,2 g Lysin * 3,9 g
Aspartat 7,6 g Metionin * 1,4 g
Fenylalanin * 4,1 g Prolin 3,4 g
Glutaminsyra 12,8 g Serin 3,7 g
Glycin 3,1 g Treonin * 2,6 g
Histidin 1,7 g Tryptofan * 0,8 g
Isoleucin * 3,4 g Tyrosin 3,3 g
Cystein 1,4 g Valin * 4,0 g

*Essentiell aminosyra

Ekologiskt risprotein, ekologiskt ärtprotein, ekologiskt rostat kakaopulver, naturliga smakämnen, förtjockningsmedel (xantangummi), Guérande-havssalt, sötningsmedel (steviolglykosider).

Ekologiska ingredienser av jordbruksursprung: 87,92% FI-EKO-201.

Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vikt 650 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vegan Protein | Choklad – 600 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen